Parti Me befinner si nago fullkomlig roll forut dig sasom fartfyllt vill anpassa tillsamman manga mannisko

Genom att klicka kungen “Match Me” knappen kommer n att visas i dom etta foreslagna matchningsprofilerna hos nagon annan medlem. Du kan bara komma till knappen forsavitt du befinner si premium-betalande medlem samt forsavit du uppfyller vissa av medlemmens sokkriterier.

Video Date

At slutli odl tillat ni som premiumanvandare mojligheten att innehava ett video dejt. Detta befinner si ett enastaende roll i vanliga nedgang, skada tillsamman pandemin odl befinner sig den ungefar ovarderlig. Den narvarande funktionen befinner sig tillganglig om du allaredan ager utbytt atminstone fyra meddelanden. Det finns ett par https://gorgeousbrides.net/sv/ukrainebride4you/ satt att igangsattning video dejt funktionen.

Den forsta ar ifall du ringer. I dina konversationer trycker ni enar villig kameraikonen saso visas langst upp mot moderat kungen skarmen kungen din smartphone alternativ pc.

Saken da andra befinner si forsavitt du far samtalet. Kann ingenting press villig att du behover ge besked kungen videosamtalet. Om ni kanner att det ick befinner si dags fortfarande att kackla over video befinner sig alltsammans ni behover gora att publicera icke.

Ifall du nagonsin upplever olampligt beteende, anmala det mo webbplatsen tvart alternativt odla strax dejten befinner si ovan genom att klicka villig ”rapportera” -knappen.

Parti Appen 4.9/5

Hemsidor antagligen har tappat i av vikt senaste aret, men eftersom star Match-appen forberedd som en itu de ultimata dejtingapparna n kan begagna. Den kan laddas ner gratis i Google Play Store sam Apple App Store. Appen behover valdigt lite utrymme i din telefon darfor at lyckas fyll ne, sa en aning minne kungen mobilen kommer ick stoppa dig av att motas din futuristisk medspelare.

Mobilappen erbjuder ej fler funktioner i jamforelse me webbsidan, och saken da fungerar villig samma taktik sasom webbsidan. Va saso astadkommer mobilappen avvikande befinner si dess enklare navigering sam enastaende nytt saso okar anvandarupplevelsen forut mobilanvandare. Exempelvis befinner sig det forbattring att forbruka “Match Phone” via appen ann webbplatsen. Tillsammans assistans itu mobilappen kan anvandare pa glapp flinkt ta op nagon samta vart dom ann a och va de an utfor.

Mobilappens anvandargranssnitt befinner sig frascht och enkelt. Var kontaktfunktion kan nas genom ikon-flikarna langst ne gallande skarmen. Enar massa itu appens viktigaste funktioner finns langst ne sa befinner si saken da lattanvandlig tillsammans ett nave.

Vi ej upplevt marklig bugg eller bekymmer nar vi anvande appen, vilket ej befinner si underligt emedan parti befinner si nagon fran dom storsta dejting-foretagen i varlden. Vi upplevde icke heller att appen knark jatte- batteri, vare sig i bakgrunden alternativt nar vi anvande den. Da saken dar bestar a allihopa enastaende funktioner fran webbsidan, sam ick age nagra stora bugg alternativ besvar, sa kan vi inte ovrig an att bidraga appen fem stjarnor. Alternativ, det skulle vara 5 stjarnor om det inte var ett liten bryderi tillsamman appen. Problemet befinner si att grej i appen kostar mer annu pa hemsidan, odla ifall ni skall anskaffa nagot, begagna ick appen.

Kostnad 4.7/5

Tavling erbjuder tva medlemsplaner – “Standard” samt “Premium”. Bagge abonnemangen ar tillgangliga i 1, 3, 6 alternativ 12 manader, odla n kan faststalla baksida av underben saso befinner sig bast stav dej. Standardprenumeranter tillats grundlaggande betalda funktioner som att klara av kunna vem saso sa gallande din profil samt posta meddelanden. Premiumprenumeranter tillats dock alla dessa fundamental funktioner sam mer.

Va kostar Match?

Vi age vandra vi deras prenumerationer samt sasom du kan kika sa kostar Match liknande sasom manga andra dejtingsidor. Vi rekommenderar sjalvklart alltid att ni anvander gratis-medlemskapet frams om det finns tillgangligt.

Forutom dessa prenumerationer erbjuder parti aven tva fristaende funktioner: Match Me sam Boost. Parti Me befinner si vad som hander nar n age en seende orga pa en viss medlem, sam n vill agera det subtilt. Tillsamman den arme funktionen befinner sig ni langst up villig medlemmens matchnings-forslagslista.

Ir al contenido