12 Tinder-typer som manga moter i dejtingdjungeln

Offerkoftan, diskreta terapeuten, saken da otrogne sam Mr Grey-wannaben som nyper de i brostvartan. Narvarande befinner sig 12 Tinder-typer saso kvinns moter i dejtingdjungeln. Kanner ni ater de dar? Eller befinner si n eventuellt rent av ett av dem allena?

1. Terapeuten

Nopp, han befinner si ej utbildad hjarnskrynklare skad extrem inkannande, sam later dej vara medveten om att han minsann forstar dej. Ar ni nyseparerad och inneha det en aning traligt age ni arme nagon axel att slutta dej mot. Har far du inga pockande sexforslag i chatten. Tydligt att han vill alska, men han lindar in det sam talar om att han saknar narmiljo sam nagon att separera hemmakvallarna tillsammans. Andock mest itu allting undrar han hurda n mar samt hurdan det gar med alltsammans det du anser ar anstrangande. Den har typen skanke dej dampad approximation, talar om att n befinner si fortjusande och titta at att skriva snalla meddelanden och hoppas ”god grynin” sam ”god natt”.

2. Telefonsexgalningen

Han lagger ut bilder gallande sig sjalv i propra utstyrsel, skjorta och kavaj befinner si det saso innefatta. Moderikti inte me https://getbride.org/sv/jamaicanska-kvinnor/ att vara overtrendig. Han ber dig bagatellartad honom, vilket du gor. Sam foga age de obligatoriska fraserna ifall va du samt han jobbar tillsamman utbytts, innan han later dej vara medveten om att han tycker om din stamm samt vill fora tungan over de over hela kroppen. Forstas berattar han tillika intima detaljer forsavitt forsvinna preferenser.

3. Saken da lattkrankte

Till nago inledning verkar han som alla andra. Han skriver, ni svarar, han skriver aterigen. Nar n inte svarar i samma taktfullhet sasom han kommer den tjuriga samt lattkrankta sidan fram. Han bombarderar dig med fragetecken sam undrar forsavit stallet han bor villig ej befinner sig grann nog alternativt forsavitt ni ar ett itu ”alla dessa snobbiga kvinns sasom spelar svaratkomlig”. Alternativt sa svajpar han da de inte med ett enda glos.

4. Kata smabarnspappan

Den olika smabarnspappan haller pa att forga av all vaknatter och vallingvarmande och befinner sig alltjamt trott – sam kat. Nar han ar pappaledig bjuder han bo dig pa «lunch» sam serverar nagon itu forsvinna paradratter: blodpudding, pasta och kottfarssas alternativ stekt kritik tillsammans raggarball. Sen far han brattom att placera barnet och hoja op dej villig koksbanken. Nar ni gar gallande biogra valjer han nagon sma tetraforpackning med Mer, stav han «blir odl kissnodig eljest». Forstas tycker han att d skal tillverka varsin klubba att fellatera gallande nedanfor filmen. Darefter bjuder han ut de kungen saken da lokala pizzerian. For klockan slar 20 inneha han somnat villig soffan. Men hava hugsvalelse – nar han nagon stig vaknar ar han sannolikt kat upprepa.

5. Mr Grey-wannaben

I sparen av succen tillsamman «Fifty shades»- bockerna syns de flitigt kungen Tinder: mannen sasom vill harska, och antagande att detaljerad alla kvinn vill bliv dominerade. Innan ni skal ses omodern gallande krogen ber han de komma utan underklader ”annars tillat n smisk”. Redan postumt ett par bagare ber han dej komma nartidigt som han tittar de grundligt in i ogonen tillsamman en stadig tit. Tvart skriker du mot – han nyper dej i brostvartan! Sen promenerar d boning samt han lagger de kungen mage i sitt kna, samt for ni kanner til ordet av befinner sig kjolen uppdragen sam skinkorna illroda. Fyra dagar senare inneha du fortfarande svar att sitta. Han ar avsevart tacksam samt kanner sig saso nagon riktig karl.

6. Den karlekstorstande

Talar klargjort forsavitt att han befinner sig omoder postumt ett forhallande och «soker nagot allvarligt». Saken da arme typen vill tillverka en tjej att anordna i handen – villig semestern, till hosten samt acceptera, kanske kan det mo och tillsammans bli aktenskap samt, forsavit alltsamman klickar. Har forekommer inte ett dyft sexprat, sam det kan bege sig f langre epok emella svaren – och det anse han bara befinner sig duktig! Han vill ick ga stav flinkt fram, inte me instruera kanna tryta tillkommande tje i flegmatisk samt lug. ”Skynda savlig” ar hans melodi.

7. Volymtaktikern

Alla hans relationer inneha kraschat. Nu inneha han sankt kraven. Hane far greppa va karl tillats, resonerar han. Profiltexterna age han slutat studer pro lange sen. Taktiken ar att – saso han personligen uppg – «toksvajpa» och onska gallande matchning tillsammans ett dam som ar beredd att antrada prat pa Interne samt – sjalvklar – ligga med honom.

8. Offerkoftan

Oj, hur sa synd det ar forsavit den har gubben! Han genomsyras fran bitterhet. Alltsammans livet har han varit nake forut manniskor sasom icke age sett hans kapacitet, och det galler saval chefer via aren saso allihopa taskiga kvinnor. Ej inneha han hangt med i bostads-racet heller och genast age han ej tips att forandra hyresratten till nago bostadsratt. Allt befinner si odl orattvist, samt omedelbart vill han lokalisera ett brud, eventuellt till sam tillsamman nago extramamma, saso likasa anse synd forsavitt honom.

9. Saken da otrogne

Narvarande finns ett par kategorier. Forsona sorten ar mottaglig tillsamman att han befinner si aktenskaplig sam ute efter ett affar. Han publicerar ingen ikon gallande sitt ansikte. Magar, valtranade armar samt brostkorgar ar kuty bland bilderna. Andra sorten ar nagon flitig brukare bruten Tinder pa forsvinna tjansteresor kungen orter dar frun ej age nagon vaninna saso skulle kunna atnjuta op honom i sitt strom. Darfor att accelerera chanserna mo ett samlag placerar han sig gallande orten i appen i delikat tidrym fore han far darat. Sam han berattar givetvis ick att han ar aktenskaplig.

10. Overmannen

Han befinner sig tvarsaker ifall att han befinner sig gubbe samtliga kvinnor vill innehava. Blir han ratad kan han omojligt ana att det beror kungen honom – det ar ju HAN saso kommit pa att tjejen ej matcha honom. Givetvis siktar han samt in sig villig att bege sig gallande nagon weekendresa och bokar op ett datum – darfor at darnast lokalisera tjejen, saso skall komma med, villig Tinder. Viktigaste kravet: att hon ar bedarande.

11. Lognaren

Hursa forfatta att herre ar 60 nar man kan anteckna att hane ar 50? Och hurs lagga upp nagon nytagen foto nar man kan plocka ett darborta hane titta yngre ut? saken da har typen anser att kvinnor i hans personlig alder befinner sig «for fula». Han forskonar sig personligen i bade skrift och ikon, samt ar godtrogen nog att antaga att ingen kommer att blottstalla honom.

12. Bekraftelsesokaren

Saken da har gubbe svajpar snygga kvinnor i ilsken rytm. Om han skriver nagot sa ar det obetydlig, det tender enbart bliva nagon mening, alternativt antagligen mot och tillsammans blott ”hej”. Nar du svarar honom skall ni ej bliv perplex nar du ej tillat nagot besked. Saken dar arme mannen vill blott utprova sitt penga pa marknaden. Han kan innehava bade flickvan ty besta singel, skad pro honom ar detta enkom nago stoj, nagon jakt pa konfirmatio. Samt tack vare honom ager vi fatt det nya ordet ”ghosting”. Fanga det ej personligt!

Ir al contenido