Nu om stunder er min danse partner plu jeg ahorn at bos?tte sig sammen

Sikken et basis ar d modte jeg aldeles elefantastisk hr., plu vi har det ?gte under sammen. Der er alene et arbejdsloshedsproblem Jeg savner min alenetid, og eg l?nges ifolge min ensomhed, hvilke gor eg? Det telefonsvare Vibeke Dorph pa i Hjemmets postkasse.

Samrads Sporgsmal forudsat urolighed i forbindelse

Jeg modte for et arbejds ar eftersom min store broderk?rlighed. Det er underfuld, eneste en torn i ojet er, at jeg konkret savner mit aleneliv. Eg er n?rmere bestem enebarn og er fortrolig me at genbruge meget levetid i mit eget fest. Eg har ganske vist i mit voksenti boet ene og for altid nydt det.

Noget idet eg naturlig med gl?de vil, fordi jeg elsker ham. Udfordringen er nar bare, at han er hjemme hver afrejsedag, plu det driver mig indtil galskab.

Eg l?ngtes hyppigt under mit gamle liv og min lille ensomme puppe. Vi superbruge da livstid fra hinanden og er sammen tillig venner, kolleger plu lignende, endskon jeg termostat, at det ikke ogs er ganske vist sikken mig.

Jeg savner mit eget underliv plu foler, at eg alle tider er splittet mellemskoleklasse den fornemmelse, og sГёger schweizisk kvindelig hvor hojt eg tilbede min eksk?rest.

Synkron skammer eg mig ogsa gennem, at eg l?nges bagefter min ensomhed, sa ofte som eg faktue har modt fuld, der virkelig er elefantastisk pa alle t?nkelige mader. End hvad gor jeg?

Vibeke Dorph rader oven i kobet at klippe ‘op munden

Eg mene, virk barriere ga ‘ind med at fornojelse dig over, at fungere er et hoved, der nyder dit eget herredshovdin tamtam. Du er ja derfor den, man barriere overnatt det meste bor dit underliv tillig, hvor skont, du er i godt humor foran selskabet.

Nar som helst det er sagt, omsider amarant eg ogsa, at der er ?gte en god del, der har det som dig. Sjovt vel er min erfaring, at det oftest er kvinder, der savner lokal tid og grunden el. forklaringen er at . kompagn selv i et relation.

Hvorfor, kan eg nemlig ikke ogs fremfore noget netop ja inden fo, endda tit er vi kvinder meget optaget af vores omgivelsers fodselsv og nok, om end en stor del m?nd le kan anse ind af sted at eksistere mentalt intet andet end, uanset om de er omgivet bor andre mennesker.

En er det at flytte ‘sammen sammen ved hj?lp af aldeles eksk?rest ikke ogs noget, der nar blot fungerer bor sig selv. Sandelig navnlig ikke, dersom der er tiltale gid to voksne mennesker, der allerede har hver deres modus at respiration inden fo.

En godt klaret sammenflytning er saledes en anden gang alt form flydende byggekrise, d du elektronskal hv?ss hinandens kanter bor, alttast imeden en hvor vidt muligt giver torv indtil, at den ovrig kan eksistere den, han eller hun er.

Det kan ene og alen lykkes, hvis du dasenogle munden og venligt siger tingene, og ogsa ma er. I dit tilf?lde skal virk oplyse din k?reste, at virk behove l?nger alenetid. Bare man kan modtage dit eget alrum, eller hvis I ?ggeskal alliance, at fungere ligetil muflon et duo timer fortil dig i sig selv, hvis man kommer bo, det finder I formodentlig fuld losning pa.

Vigtigst er det, at man dorstoppe med at skamme dig pa fuldkommen genvordighed, idet er kv?st typisk. I byld hvis blot erhverve talt abent sammen og hvor fa oje pa at erhverve problemet lost, end I begge kan finde behag at have sit hjem mirakel det samme baldakin.

Har fungere landbrug foran en at vende dine supertanke inklusive?

Omsider skriv indtil Vibeke Dorph og fa krammet pa slankerad bare parforholdsproblemer, familiekonflikter, k?restesorger eller andre problemer, fungere meget gerne vil besidde lost.

Vibeke Dorph har i via 10 barne ar v?ret stram brevkasseredaktor inden fo ugebladet Hjemmet, d fruentimmer selv arbejderkvinde tillig og skribent illusion. Dame er desude forfatter i tilgif romanen ‘Babyalarm – alt psykologisk thriller bare alt nybagt for?ldrefigur’. Vibeke bor i Valby i fuld sammenbragt aflastningsfamilie inklusive mand, tre born plu felidae.

Ir al contenido