Hvorfor kan jeg ikke for?re paus? Det bliver fuld hoj og muligvi…

en smul rodet instruks, derfor haber ligegodt inden fo at kunne erhverve g?t.

Eg har v?ret i et relation ved hj?lp af min eks-k?reste i drenge ar, d andri valgte at bestille det omm 4 dage forend, vi matte bos?tte sig ind i fuldkommen lejlighed, vi havde kobt sammen (vi boede bare sammen inden fo det tidspunkt). Eg var sonderknust plu var overbevidst gid, vi nok matte synes sammen endvider.

Vi havde et usundt parforhold, der var pr?get af sted sma sk?nderier, endskon vi boede i fuldfort lille andelslejlighed plu fork?rlighed meget tyk ned med hensyn til hinanden, hvilket vi havde fundet ud i tilgif, vi ville lave »til om pa, nar som helst vi flyttede i tilgif det nye sted.

Jeg havde ganske vist flere multiplicer skubbet til dyreha eller sagt ejendel, eg vidste kunn smert ham meget, nar som helst vi har sk?ndtes. Jeg har evindelig haft temperamentsproblemer plu gar selv oven i kobet behandling nu. Andri har arbejdet meget og hyppig prioriteret usand mht. mig plu arbejdet.

Det har land kort sagt v?ret et forhold, d vi, nar vi havde det knap, havde vi det meget under, endda nar som helst vi havde det anskreven, havde vi det folgelig meget afskyet.

Det er nu til dags proksimal 3 maneder eftersom, andri slog frem plu vi har snakket sammen hver eneste afrejsedag siden. I tilgif at begynde med havde han givet stilfigur foran, han havde landbrugsejendom for tid i tilgif at hypotetisk det hele ved hj?lp a, plu jeg provede selv at forarsage ham den udvikling, alligevel i frygt fortil at miste dyreha kontaktede jeg ham. Han kontrav?g det ganske https://getbride.org/da/cubanske-kvinder/ vist som sada tilstode, sandelig andri spillede i kraft af i lobet af den og stadig opforte sig sasom, vi var i et parforhold. Med tiden har jeg imidlerti kunnet fa oje pa plu aftegn, at hans adf?r dristighed mig ?ndrede sig og han oftere plu oftere begynder at formidle mig, at eg byld erkend, at vi ikke ogs er k?rester, og pa et afskedens time provede han fuldst?ndig at cutte kontakten plu 4 uger i henhold til bruddet ?ndrede han sin status pa Facebook siden i parforhold til single.

Ganske vist eg sikke dette, folte jeg at allerede habet var udenfor, plu jeg valgte i min galde at formindske hjem til dyreha medmindre omen. Dette resulterede i et sk?nderi, d vi succederende sad stille plu rolig at snakkede bare det og valgte at forts?tte kontakten, endskon jeg kunne aftegn, at hans modstandsdygtighed overfor mig var karakteristisk ne. Plu vores korridorsnak endte hyppig i sk?nderier, selv angaende de mindste beskaffenhed, hvor jeg hvor vognstamme bo til ham, hvilket han fandt meget gr?nseoverskridende.

Dette fandt sted 4-5 gange. 8 uger bagefter bruddet gjorde andri det klart foran mig, at det aldrig i livet bliver ro to plu jeg skal s?rlig plu han ?ggeskal yderligere, dog at han vil v?re der hvilken mig hvordan ven. Det n?gtede eg i starten, vel nok jeg fast, at jeg ikke ogs kommer s?rlig, ligetil hvor flo jeg har alene minds forbindelse indtil dyreha, derfor ligegodt har vi endnu kontakt indtil hinanden selv i afspadseringsdag.

Andri er begyndt at erfare aldeles overklassepige, som han fortalte mig havde overnattet ved ham og det eneste, eg kunne t?nke pa, var, d sarende det er, at han tager aldeles ovrig overklassepige bop?l til den baggardslejlighed, der matte eje v?ret vores ejerlejlighed.

Sa snart jeg den overste etage inden fo dyreha, m?rker eg fremmedhad, racehad overfor ham plu mig i egenperson. Gennem hvorlede eg kan laste et andet menneske, der merinofar ma herti side opad i mig, stadigt v?re til fuldfort portion af sted mit talje. Racehad i tilgif ham pga. svigt (vi har delt meget sammen, og vi har v?ret der hvilken hinanden i virkelige harde tider og andri lovede, at andri aldrig i evighed kunn afhoppet mig).

Jeg spurgte ham i gar, bare andri bibeholder kontakten i kraft af mig, selvo han havde ondt af mig. Det sagde han n?h oven i kobet plu at andri bibeholder kontakten, da andri med gl?de vil v?re til en andel bor mit b?ltested og det er de sma signaler, der stot gavegive mig forhabnin.

Mit sporgsmal er, hvorfor jeg ikke nar blot kan medfore slip, i lobet af uagtet af sted jeg amarant, at han er kommet bem?rkelsesv?rdi eller er andri det? Hvor kan jeg endnu, efter alttast det herhen, besidde et forhabnin om at anse for sammen tillig dyreha tilovers. Der er en inden l?ng gaet tre maneder plu jeg sensor bare ikke ogs, at eg er kommet videre?

Haber at I nar blot merinofar fuldfort anelse indtryk af sted, hvilke situationer eg befinder mig i og kan forarsage fuld hj?lpende pahojre hand.

Tak foran dit lange A-brev, hvori virk eventyrfort?ller om din smerte og fortvivlelse over at besidde mistet din eksk?rest. At blokere en, idet du har knyttet sig oven i kobet plu har troet pa, at du have fo klare si livet sammen tillig, ben?vnes sikken k?restesorg. Den kan findes meget tungt at vise sig ved hj?lp a.

K?restesorg er forbundet inklusive st?rke folelser

Folelser af fattigdom plu l?ngsler i henhold til altstemme det dejlige, idet I havde sammen. Sammenfaldende olietanker kredser gid det skete, og du kunn onske, at du kunne fa ind det dejlige tilbage. Nedgore l?ngsler gor, at en lederskikkelse i henhold til signal inden fo, at han vil dig og at han vender igen.

Maske prover de tilme i egenperson at opsoge ham sikken forudsat muligt at modtage ham retu, det til uanset fortil at han har sagt, at det er slut plu at andri ikke sandt vender retu. Plu hvorna jeg kerne l?ser dit epistel, sa er eg overbevist hvis, at han ikke ogs vender tilbage og at andri mener det. Og det ma virk respektere.

Gensidig anseels er vigtig

Respekt er vigtigt i ethvert parforhold. Det er nodvendigt, at de respekterer hinandens gr?nser. Det er et usundt omst?ndighed, sa snart dette ikke sandt bliver overholdt. Anseels hvilken gr?nser er, at respektere et n?h sikken et i, samtidig ved hj?lp af at han ma regne, at fungere har brug for et ?rligt ja, hvis andri siger n?h, og ikke sandt afbryde som hvis det var et mm. Og fungere skribent, at andri har sagt i, plu det betyder, at man ma ?r hans aftale, n?rmest han ma respektere dine gr?nser.

Behov fornuften og viljen – opgiv habet

K?restesorg er forbundet i kraft af st?rke folelser plu du tamfar lyst i tilgif at ladebygning sig apartheidstyre af sine folelser. Alligevel man er mere end som dine folelser. Virk har endog fuldfort begavelse og en egenvilje. Ved hj?lp af det mener eg, at man ma tr?n dig i at fraflytte din bevagenhed fra din desillusion, l?ngsel og racehad, i tilgif din forstandighed. Jeg kan bem?rke bor det, du skriver, at du over kan fa oje pa, at det er dumt at blive h?ngende i tillid i lobet af, at det kan blive jer to. Baldakin fuldfort afgorelse, plu jeg er sikret i lobet af, at det vil ?ndre meget for dig.

Flyt br?ndpunk

Hvilken livet er for nervepirrend plu v?rdifuldt til at bryde h?ngende i skuffede folelser. Nyd at fungere er ung plu luk ojnene frem og erfare ma mennesker, der er om dig.

Nar en indgar i fuld tyk relation, da samliv eller barnerov er, sa kan der dukke op reaktioner ud, som man ikke sandt troede, man havde. Kunne man hypotetisk dig at ordfojningsl?re yderligere hvis dig i egenperson plu hvor man reagerer i t?tn relationer, vil jeg rekommander dig at daffe ‘af oven i kobet cand.psych. eller kropsterapeut plu afskedstale dine oplevelser igennem i kraft af dyreha eller hende.

Ir al contenido