Hur hane arbetar med Tinder Top Picks

Vilka ar Tinders toppval? Hur sa befinner sig saken dar narvarande nya funktionen sasom lanserades pa Tinder? Vill ni hava det? Amna ni begagna saken da? Det har befinner si all fragor sasom svavade omkring pa kontoret haromdagen samt det foll villig mig att ge besked.

Odla va ar Tinders toppval? Dom befinner sig utvalda option utvalda av en algoritm saso superb lampade forut de. Kanner till ni hurda Netflix sammanstaller varden forsavitt vad du kollar kungen samt lagger at i din upprakning samt skanke rekommendationer baserat gallande dessa uppgifter? Detta befinner si cirka synonym skad tillsamman persone istallet pro TV-program.

Toppval

Tinder anvander filter sasom jobbtyp, hobbyer, intressen alternativ skolnin darfor at kora ut nagra profiler a massorna. Den lagger at data av ditt svepbeteende darfor at dana nagon (forhoppningsvis) felfri foto itu hur sa du letar postum. Tanken ar att klara av var tillta matthet for att botten up samt utse marklig profiler ur forpackningen darfor at presentera dom stav dej.

Tinder sorterar darnast ut alla denna data i kategorier med etiketter sasom ”Kreativ” alternativ ”Aventyrare”. Odla forsavit du gillar kvallar tillsammans flexibel mikrofon eller skriver lyrik, kommer du antagligen att kika manga itu kreativa typer. Alternativt forsavitt du ar nagon mountainbikecyklist alternativ surfare, befinner sig chansen blaffig att ni kommer att kika Adventurer.

”Vi kanner till att det finns gott ifall firr i havet, men melodi oss vara arliga, ni vill undersoka do som matcha din smak sam ar mest intressanta pro dig. Picks befinner sig det nyaste tillagget mot Tinder Gold-upplevelsen, designat darfor att synliggora dina mest svepvarda rimlig matchningar sam va sasom tillat dom att sticka ut – allting i en ren nytt ty. Nar allt kommer cirka, emellanat finns det absolut enkelt icke no flertal timmar pa dygnet darfor at grepp koll kungen ditt svepspel. Vi visar de dina alternativ dagligen – och tro oss, vi vet hurdan man valjer de dar.

Detta medfor att data ni lagger at i din originell tinder-profil getbride.org kolla den här webbplatsen innebara att du kommer att kategoriseras villig liknande satt. Tillsamman avlastning bruten ovannamnd rege kommer fotografer att befinna kreativa under tiden bergsguider kommer att befinna vaghal sam sa fortsattningsvi.

Ni kommer att beskada mellan fyra sam tio toppval per dag samt dom andras vart 24:e timma. Du kan forvarva fler Top Picks i forpackningar om 10, 20 alternativ 30 forsavit du icke kan lite kanske fran de dar.

Hurda herre anvander Tinder Top Picks

For att komma at Tinder Top Picks tvungen du befinna nagon Tinder Gold-prenumerant. Det befinner si blott tillgangligt pro betalande nyttjare for tillfalle odla n plikt befinna i klubben darfor at forbruka det.

  1. Valj din upptacktssida a Tinder.
  2. Valj saken da lilla diamanten langst upp gallande skarmen.
  3. Blada genom dina toppval sam svep, Super sukta efter alternativ vad du anse matcha.

Urvalet sam do etta atgarderna kommer att vara desamma sasom e vanligt Tinder-val. Du kan samspel med de skilda metoder som star till ditt forfogande avhangig gallande hur kopiost n tycker om personen.

Saken dar andra sidan av Tinder Top Picks befinner si hurda det kommer att forbruka din personlig imag for att kategorisera dej. Forsavitt du ick har besokt din imag kungen ett fattning kan det vara ett finemang situation att handla det omedelbar med en oga villig hurda du kommer att forefall i Toppval.

Fore ni skriver ifall din framtoning, betanka over vilken genre du vill forefall i alternativ vad som superb beskriver de. Forsavit n vill bli listad som musikant, kommer du att tarv sade musik alternativt verktyg i din imag. Ifall n vill bliv ett vaghals maste du uppge aventyrssporter alternativ tidsfordriv i din imag. Ifall n vill bona mot Tinder Top Picks, kommer ni att tarv placera mer energi kungen annu nagonsin forr!

Samma bildregler bor avse med Top Pics sasom vanliga Tinder. Gor din primara bild finemang. Bruten de allena, tillsammans en knopp och axelskott, i farg, kladd i nagot fint. Varthan n promenerar darifran befinner sig opp till dej. En stamningsbild, action eller situationsbild alternativt avbildning. Va du an valjer, atnjuta det att reflektera de saso manniska sam du kommer icke att ga vidstrack mankemang.

Tinder Top Picks kommer antingen att overklaga alternativt ick. Somlig folk kommer att banka baver den tids- alternativt svepsparande aspekten itu den medans andra ick vill att algoritmer styr deras liv. Det kraver ocksa tillagg anstrangning fran din par darfor att beskada mot att din Tinder-profil beskriver dig adekvat sam kommer att inordn dig juste pro nar ni dyker upp i andras toppval.

Ir al contenido